Gården

Historie

Gårdlauget Strandengen blev oprettet i 1993 i forbindelse med den store renovering af gården gennemført af Københavns Kommune. Gårdlaugets formål er ifølge vedtægterne at overtage, administrere og drive det til ejendommene hørende fælles gårdanlæg, omfattende 11 matrikelnumre (med 21 opgange) der ligger i firkanten Randersgade, Koldinggade, Løgstørgade og århusgade. De 11 matrikelnumre udgør gårdlaugets medlemmer og det er disse som bidrager økonomisk til, at gårdlauget kan løse sine opgaver. Området er en del af det oprindelige geografiske område Udenbys Klædebo Kvarter, København.

 

Indretning

Den oprindelige plantegning af gården ser således ud. I forbindelse med etableringen af gården blev der endvidere udarbejdet en planteliste, som du kan se her og der er udarbejdet et billedkatalog af planterne, som du kan hjælpe med at opdatere: link til plantekatalog.

[osm_map_v3 map_center=”55.707,12.581″ zoom=”17″ width=”100%” height=”450″ map_border=”thin solid orange” post_markers=”1″ control=”fullscreen”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *